miercuri, 29 august 2012

Carne cu legume in stil libian


     Ai nevoie de : carne de vita sau miel, 2 cartofi, 2 morcovi, 1 dolvecel, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 200 ml bulion, ulei, sare, piper, boia.

     Cum procedezi : 
     Pasul 1 : Curata bucata de carne de grasimi, apoi freac-o cu sare.
     Pasul 2 : Spala si curata bine legumele si taie-le in bucati medii.
     Pasul 3 : Prajeste carnea in tigaie cu ulei incins pe ambele parti pana cand capata o culoare bruna.
     Pasul 4 : In uleiul in care a fost prajita carnea pune ceapa, usturoiul tocate alaturi de sare, piper boia, un pahar de apa si 200 ml bulion.
     Pasul 5 :  Fierbe-le timp de 10 minute, mai apoi adauga dovleceii, cartofii si morcovii taiati cubulete mici.
     Pasul 6 : Adauga fasii de ardei gras amastecand dupa cu grija din cand in cand.

   
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu