miercuri, 29 august 2012

Orez chinezesc cu pui pane


     Ai nevoie de : un piept de pui, 2 linguri amidon, 2 oua, orez brun, 1 ardei iute rosu, ghimbir (radacina sau pudra), 1 ceapa, kecthup.

     Cum procedezi : 
     Pasul 1 : Se fierbe orezul in apa cu sare.
     Pasul 2 : Carnea de pui se taie in bucati identice, se condimenteaza, mai apoi se trece prin amidon, ou si se prajeste in ulei incins.
     Pasul 3 : Dupa ce s-au prajit bucatile de carne se trec prin sos de rosii.
     Pasul 4 : Intr-o tigaie incinsa pune la prajit ardeiul iute taiat marunt, ceapa si ghimbirul.
     Pasul 5 : Adauga oul si peste orezul, amesteca bine timp de cateva secunde. Asezoneaza totul cu sare si piper.
 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu